promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsbombázó: így néz ki Katalin hercegné ritkán látható húga, Pippa Middleton - videó
Borítókép:  Profimedia/Polaris Picture Agency
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné gyönyörű húga 38 éves.

Katalin hercegné, amióta Vilmos herceg felesége lett az egyik legkedveltebb tagja a brit királyi családnak Nagy-Britanniában, az újságok az elmúlt időszakban rengeteget cikkeztek arról, hogy talán Károly herceg nem lesz majd király, helyette inkább átadja a trónt majd II. Erzsébet halála után fiának, Vilmosnak.

Ám úgy tűnik őfelsége legutóbbi ünnepi beszédéből, hogy az eredeti forgatókönyv lép majd életbe, így pedig Károly és felesége, Kamilla követi majd őt a monarchia élén. Trónra lépésének 70. évfordulóját ünneplő II. Erzsébet az elmúlt napokban beszélt első ízben ennyire konkrétan a trónutódlásról.

Ám az is nagyon úgy tűnik, hogy Vilmos és Katalin is egyre szorosabbra fűzi majd a kapcsolatát a család többi tagjával, ugyanis a napokban jelent meg a hír, hogy Windsorba költöznek, ahol II. Erzsébethez, illetve Katalin szüleihez is közel lehetnek.

Katalin hercegné szülei amúgy vállalkozók, és egy gyönyörű házban élnek Nagy-Britanniában. Katalinnak pedig két testvére van, Pippa és James. Pippa Middleton először akkor került a média fókuszába, amikor koszorúslányként a csodálatos alakját csodálták Katalin és Vilmos esküvőjén. Sok újság már ekkor is megjegyzte, hogy még Harry herceg szeme is megakadt a lány formás idomain.

Később több hír is megjelent arról, hogy Pippa sporttal és egészséges táplálkozással tartja magát formában, a diétában nem hisz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás