promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Janicsák Veca nehéz időszakon ment keresztül - A betegségéről és a válásáról beszélt
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elmesélte, hogy mit élt át az utóbbi években, ami végül a házassága felbontásához vezetett.

Janicsák Veca bejelentette, hogy válik a férjétől Ladányi Jancsó Ábeltől, akihez 2017-ben ment feleségül. Közös lányuk, Emma 2015-ben született, de házasságuk nem bírta ki az utóbbi évek megpróbáltatásait. Most elmesélte, mi vezetett a döntéséhez.

A várandósága alatt miómát találtak nála az orvosok, de méhnyakrákkal is meg kellett küzdenie. Már Emmával is csak nagy nehézségek árán tudott teherbe esni, később a méhét is el kellett távolítani.

„Emma születése egy csodának számított, és mai napig annak élem meg. Nagyon hálás vagyok a sorsnak”

- mesélte az énekesnő.

Rendszeres járt nőgyógyászati szűrésekre, és erre buzdít minden nőt, hiszen nála is többször találtak az orvosok problémát. Egyszerre nevelte a gyermekét és küzdött a rákkal.

„Nem volt időm sajnálni magamat, főként a gyógyulásra koncentráltam, illetve arra, hogy ezen időszakban is maximálisan ellássam az anyai teendőimet”

- mondta.

Több műtétre is szüksége volt, de utókezelésre már nem kellett járnia. Bár lelkileg nem volt könnyű ez a harc a számára, de mára már sokkal jobban van, és igazán jól érzi magát nőként is.

Janicsák Veca elmondta azt is, hogy ő döntött a válás mellett, amit nehezen hozott meg, de részletekbe nem akart belemenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás