promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Beképzelt, hisztis, dagadt p*csa” - Tóth Vera durva beszólásra reagált
Borítókép:  YouTube.com/ZsoltTamás (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Verának ma már megvan a saját módszere hogyan kezelje az efféle kritikusokat.

A hét első napja sok mindenki számára nehezen indul. Gyakran érezhetjük azt, hogy még az ágyból sem akarunk kikelni. Pláne akkor, ha az általános hangulatunkat még egy igazán negatív, önbecsülést romboló üzenettel is megfejelik reggel. Így járt Tóth Vera, akinek felháborító hangnemben Instagram oldalára kommentelt egy felhasználó:

„Undorító a modorod és a viselkedésed! Beképzelt, hisztis, dagadt p*csa! »Konyhafőnök«”

A nem éppen jószándékú megszólalásra az énekesnő a következőképpen reagált: 

„Jó reggelt neked is, kedves Tamás”

- üzente Buddha módjára Tóth Vera.

Válaszát egy 24 óráig elérhető Instagram sztoriban tette közzé, amihez a hozzászólást is csatolta. Sajnos, nem ez az első alkalom, hogy Vera alakjára ronda megjegyzéseket tesznek. Az aranyhangú énekesnő már hosszú évek óta azért küzd, hogy leadjon a feleslegből. Pár éve még egy bypass gyomorműtétre is rávette magát, csakhogy hosszútávú sikereket érjen el. Aztán rendszeresen és intenzíven kezdett el sportolni. 

Végül a kitartásának köszönhetően már több mint 26 kilótól megszabadult és ma elképesztő formában van. Fizikai átváltozása mellett pedig lelkileg is megedződött: a kritikus megjegyzések egyre inkább leperegnek róla és sziklaszilárdan kitart saját önbecsülése mellett. Csak így tovább!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás