promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy részeg tini élőzött TikTokon, majd véletlenül jött a mellvillantás
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha szerencséd van, azzal is nagyot tudsz kaszálni TikTokon, ha részegen horkolsz, és azt élőben közvetíted.

A 23 éves Eva Jones még sosem élőzött TikTokon, és a lehető legrosszabbkor vágott bele ebbe, mivel teljesen részeg volt.

A diáklány a Daily Mail beszámolója szerint még tavaly december végén bulizott egy hatalmasat, mivel az egyik barátjának születésnapja volt. A két üveg bor után még átment másik helyekre is, aztán úgy döntött, hogy fél 2 körül hazavánszorog. Ezzel még nem lett volna semmi gond, de Eva egy merész gondolattól vezérelve elindított egy élő bejelentkezést TikTokon.

„Még soha nem élőztem TikTokon, így fogalmam sem volt mit csinálok, amikor az éjszakai buli után úgy döntöttem, hogy belevágok egybe. Arra sem emlékeztem, hogy részegen beájulok a kamera előtt. Hatalmas másnapossággal ébredtem, és akkor láttam, hogy a barátaim hívtak és üzeneteket küldtek. Arra voltak kíváncsiak, nem vagyok-e zavarban a történtek miatt. Nagyon össze voltam zavarodva, és fogalmam sem volt, miről beszélnek”

- mesélte a sztorit Eva, akinek csak később esett le, hogy részegen belekezdett egy élőzésbe.

A lány még válaszolgatott az elején a kérdésekre, majd bealudt. Az emberek gyakorlatilag azt nézték élőben, ahogy részegen horkol. A TikTok moderátorának csak akkor kellett közbelépnie, amikor Eva mellei féletlenül kikandikáltak. (Ezt a minivideóban természetesen már nem fogjátok látni.)

A lánynak hirtelen jött a nagy népszerűség, mert arra ébredt, hogy 4 ezerrel megugrott a követőinek a száma.

A rossz élmény miatt egy darabog biztosan nem fog élőzni.

@evajones__

I’m going to ask tik tok to block me from ever going live again, you’re welcome

original sound - Eva Jones

Eva csinált már butaságokat részegen: az egyik görögországi nyaralás alkalmával például véletlenül betörte a fejét, annyira kiütötte magát.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás