promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most megnézheted – Ilyen lehetett Pamela Anderson botrányos szexvideója (18+)
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem sok mindent hagynak a képzeletre a botrányos sorozatban.

A Pamela Anderson és Tommy Lee kapcsolatáról készült sorozat témája már amúgy is pikáns, de a képsorok is azok lettek. A sztori szerint a két sztár szexvideóját ellopják, majd pornóként árulni kezdik.

Az eset valójában megtörtént, és eléggé naturálisan ábrázolják a sorozatban is.

Pamela Anderson színésznő, modell és a 90-es évek komoly szexszimbóluma, míg barátja, a zenész Tommy Lee a Mötley Crüe heavy metal rockbanda dobosa.

A sorozat mindenre kiterjed az első találkozásuktól kezdve, a zűrzavaros házasságukon át a még botrányosabb válásukig. Még egy dolog biztosan nem hiányzik belőle: a rengeteg látványos szexjelenet.

Azoknak, akik az intim jeleneteket akarják élvezni, a második rész lesz a kedvencük. Sőt Sebastian Stan még a péniszével is beszélget arról, hogy Pamela Anderson lehet az igazi, de az minél több nő megszerzésére biztatja.

Tommy Tommyland című önéletrajza szerint ez valóban megtörtént. Azt is megjegyzi, hogy amikor a péniszéhez beszélt, annak Jason Mantzoukas komikus volt a hangja.

Lily James egy interjúban fontosnak nevezte ezeket a szexjelenteket:

„Valóban úgy éreztük, hogy a szexjeleneteknek a történet részét kell képezniük, és elengedhetetlennek kell lenniük a forgatókönyvhöz, a kapcsolatuk előrehaladásához”

– mondta a sorozatról.

Elárulta azt is, hogy meg akarta tartani a híres piros fürdőruhát, de nem engedték neki.

Forrás: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás