promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme 3 sztár, aki egyenesen utálja a legismertebb szerepét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek a színészek utálják azt a szerepet, ami igazán híressé tette őket - tudd meg, hogy miért! 

Sok világsztár keményen megküzdött azért, hogy eljusson odáig, ahol most tart. Egyesek több mellékszereppel eleveztek évekig, amíg fel nem fedezték őket, míg másoknak robbanásszerűen tört be a karrierje. 

Ennek a három híres színésznek azonban nem büszkesége a szerep, amiről leginkább ismerjük őket. 

Kate Winslet például egyáltalán nem tartja a Titanicban nyújtott teljesítményét kiemelkedőnek. 

Sőt, akárhányszor visszanézni önmagát, azt kérdezgeti magától kritikusan: 

 „Minden egyes jelenetnél azt kérdezem magamtól, hogy «Tényleg, tényleg? Ezt így csináltam? Édes istenem!». Az erőltetett amerikai akcentusom egyszerűen borzalmas. Remélhetőleg ez mára megváltozott! Általában elnéző vagyok a színészekkel, de magammal kapcsolatban kevésbé, ha tehetném, újravenném az egészet.”

Természetesen a nagy dobása előtt sem volt teljes ködben a színésznő, Oscar-díjra is jelölték már az Értelem és érzelem című filmért, de végül mégis, ironikus módon, a süllyedő hajó emelte fel karrierjében. 

Aztán ott van Blake Lively, akit elsősorban a Pletykafészek nevezetű sikersorozat tett igazán ismertté, így legtöbben annyira azonosítják őt karakterével, hogy nem is tudnak elvonatkoztatni tőle - és ő ezt ki nem állhatja. 

„Furcsa dolog, hogy egy ilyen szerep után az emberek azt gondolják, nagyon jól ismernek, miközben ez nem így van. Nem lennék büszke, ha olyan ember lennék, aki kokaint ad másnak, aki aztán túladagolja magát, vagy lelőnék valakit és aztán a pasijával henteregnék”

- osztotta meg gondolatait Blake Lively.

Végül Robert Pattinson sem maradhat ki a sorból, hiszen ő is fanyar érzésekkel emlékszik vissza az Alkonyat filmekben alakított szerepére. Igaz, sok tinédzser rajongott annak idején érte és emelte őt piedesztálra, mint szívtiprót, mégis újragondolva nem vállalná el ismét a szerepet: 

„Akárhányszor elolvastam a forgatókönyvet, egyre jobban utáltam ezt a srácot, valószínűleg ő a legnevetségesebb ember, akivel kapcsolatba kerültem, ráadásul nagyon gyanús, ha valaki 108 éves, és még nem volt szerelmes”

- humorizált szerepéről Robert Pattinson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás