promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlenek? Így néznek ki most az Amerikai pite csúcsbombázó ördögei - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A széria egyik legikonikusabb jelenetét köszönhetjük nekik.

Az Amerikai pite a legendás évben, 2000 előtt, 1999-ben egy egész generáció számára hozta el kicsit a szexuális szabadságot Magyarországon is. A csúcsmozi, amely ikonikus pillanatok és kifejezések sorával vonult be a filmtörténelembe úgy, hogy még 23 év elteltével is minden egyes jelenete arany, sőt, egyre jobban felértékelődik a szűkülő horizonton.

Később készült még 3 további hivatalos film is, pluszban pedig 4 spin-off is, amelyek viszont már nem a kánon részei.

Korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogy változtak a főszereplők az évek alatt, IDE kattintva ezt a cikket is elolvashatjátok majd. De vajon hogy nézhetnek ki a második rész egyik legikonikusabb jelenetének, a leszbikus-álshownak a szereplői? Tudjátok, amikor a festőfiúk bemásztak a tulajok házába, hogy kiderítsék az igazságot.

Az ominózus jelenetben igazi nevükön Lisa Arturo és Denise Faye játszottak Stiflerrel, Jimmel és Finch mesterrel.

Mégis mi lett velük?

Lisa Arturo több sorozatban is szerepelt, egyebek között a Dr. Csontban és a Mentalistában is. Ám a színészkedés mellett is vállal feladatokat, egy állatmentő szervezet, a Hope For Paws egyik nagykövete, ebben a minőségében pedig sokszor szerepel interjúkon is.

Denise Faye még mindig a showbizniszben utazik, koreográfusként vett részt például A Karib-tenger kalózai-filmekben, de hozzá kötődik a Családi üzelmek című film egyik sokat idézett jelenete is, amikor Jennifer Aniston fehérneműben táncol.

Vladimir Yazev/Alamy Live News/Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás