promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új magyar sorozat érkezik az HBO-ra, rengeteg híres színésszel - Íme az előzetes
Borítókép:  YouTube.com/HBO Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A besúgó címmel új magyar sorozat jelenik meg hamarosan az HBO kínálatában.

Hamarosan Magyarországon is elindul az HBO Max, ami egy újabb magyar gyártású sorozattal kecsegtet minket, ami A besúgó nevet viseli. A széria megalkotója és egyben rendezője Szentgyörgyi Bálint két társával, Mátyássy Áronnal és Miklauzic Bencével hozták létre alkotásukat, amelyet 8 részbe foglaltak.

A történet 1985-ben játszódik a kommunista Magyarország idején, amikor a politikai változások szele már erősen érzékelhető a levegőben.

A főszereplő, a fiatal Geri Budapestre költözik egy jobb remény érdekében és a Gazdaságtudományi Egyetemen kezdi el tanulmányait. Első napján összetalálkozik egy csapat ellenzéki fiatallal, akikhez becsatlakozva tüntetéseket szerveznek a kommunista kormány ellen. Száva Zsolt, a csoport esze és vezére rövidesen Geri legjobb barátjává válik. A régi időket felidéző bulis jelenetek, a politikai viták valószínűleg sok mindenkit fognak lenyűgözni.

A már-már sematikusnak tűnő történetbe azonban egy csavart is fűztek: Geri az Állambiztonság besúgója, akit zsarolással kényszerítenek az információk átadására.

A szereplők között olyan színészekkel találkozhatunk, mint Patkós Márton (Kincsem, Napszállta), Szász Júlia (Seveled, Bátrak földje), Szőke Abigél (Akik maradtak), vagy Varga Ádám (A Tanár, Alvilág, Viharsarok). Ezenfelül olyan híres előadók is becsatlakoztak, mint Mácsai Pál (Terápia), Radnay Csilla (Nyitva) vagy például Thuróczy Szabolcs (Aranyélet).

Az előzetes itt megtekinthető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás