promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a brutális, szellemmaszkos sorozatgyikos: jön a Sikoly folytatása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hivatalosan is bejelentették, hogy folytatódik a legendás horrorszéria, a Sikoly.

A zseniális Wes Craven 1996-ban indította útjára a Sikoly-filmeket és a rettegett szellemmaszkos gyilkost. Mindössze pár hete került bemutatásra Magyarországon a széria legutóbbi, ötödik része, ami nemes egyszerűséggel a Sikoly címet kapta, és elképesztően nagy siker lett, így egy újabb generációt hódított meg ez az izgalmas, csavaros, erőszakkal teli történet.

A stúdió most hatalmas örömhírrel szolgált a rajongóknak, ugyanis bejelentésre került, hogy jön a Sikoly folytatása, ráadásul az előző rész készítőitől – ami azt jelenti, hogy a rendezők, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett, illetve az írók, James Vanderbilt és Guy Busick is visszatérnek, ami nagyon bizalomgerjesztő.

A Sikoly legutóbbi részével szinte mindenki elégedett volt, hiszen tiszteletben tartotta a régi filmeket, miközben képes volt felfrissíteni a szériát. Az alkotók már a bemutató idején is elmondták, hogy komoly terveik vannak a folytatásra, így nem meglepő, hogy állítólag már nyáron elkezdik a munkálatokat, így akár jövőre már láthatjuk is a szellemmaszkos gyilkos újabb kegyetlen rémtetteit.

Itt lehet megnézni a Sikoly előzetesét, amit jelenleg is vetítenek a magyar mozik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás