promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish új hajától sokkot kapsz! - Megint hatalmasat váltott az énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már követni is nehéz, hogy hányféle színben ragyogott Billie Eilish haja - ez talán még nem volt.

Billie Eilish úgy cserélgeti a hajszíneit, mint mások a ruháikat. Nem titok, hogy a Grammy-díjas énekesnő imádja megújítani a haját - erre most sem cáfolt rá. A mostani sárga színű koronáját ugyanis átfestette. 

Az énekesnő karrierjének beindulásakor a fekete-zöld haja beleégett a köztudatba, akik nem hallottak róla évek óta, azok most is ezt a variációt idézhetik vissza. Aztán következett a változások kora: Billie Eilish elkezdte váltogatni a hajszíneket. Láthattuk már őt kék fürtökkel egy videóklipjében, de egy időszakban szőkeként is mutatkozott. Igaz, a sok csere nem mindenkinek tetszett, mivel a hajával személyisége is alakulni kezdett, és ahogyan a felnőtté válás korába lépett egyre pikánsabb fotókat osztott meg közösségi média felületein. Ennek köszönhetően számtalan követőtől búcsúzhatott az énekesnő.

Talán Billie Eilish egy újabb korszakába lépett, ezzel is jelzi hajszínének a változását, de reméljük, hogy semmi baljós nem vár rá... A választás ezúttal ugyanis az éjfeketére esett, amit Instagram megosztásában is láthatunk.

„Fekete”

 – írta nemes egyszerűséggel az énekesnő. 

Mi is lehet a hajszínváltogatás hátterében? Egyesek valóban személyiségük változásával döntenek a külsejük megreformálása mellett, de az sem ritka, hogy unalomból születik az elhatározás. Mindenesetre Billie Eilish valószínűleg nem utoljára lep meg minket megjelenésével. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás