promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mégis mi a f*sz volt ez?” - Roland Emmerich-nek ezért nem tetszett a Trónok harca lezárása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywood egyik leghíresebb rendezője elmondta, miért akadt ki a Trónok harca befejezésén.

Roland Emmerich egy megkerülhetetlen filmrendező, akinek megannyi mozifilmet köszönhetünk. A függetlenség napja, A hazafi, a Holnapután, a Godzilla (1998), a Csillagkapu, a 2012, és még számos népszerű alkotás rendezője nemrég egy interjúban elmondta, hogy ő maga is kiakadt a Trónok harca lezárásán, aminek nagy rajongója volt.

Emmerich már régóta ismeri David Benioff-ot, a sorozat egyik showrunnerét, ezért mikor végignézte a 8. évadot, odaállhatott és nyugodt szívvel az arcába mondhatta, hogy mennyire nem volt megelégedve a befejezéssel.

„Mégis mi a f*sz volt ez? Mármint... Miért ezé a kölyöké lett a trón, amikor kb. semmi köze nem volt semmihez?”

- idézte fel a pillanatot Emmerich, aki azt már nem mondta el, hogyan reagált a kérdésre Benioff.

Roland Emmerich idén is egy katasztrófafilmmel szögez minket a moziszékbe, amire már nem is kell sokat várnunk. A Moonfall február 3-án kerül a magyar mozikba.

A történet szerint az emberiséget egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti, amikor egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és közvetlenül a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, a bolygó végveszélyben van. A káosz, és totális pánik közepette a NASA vezetője, és egykori űrhajósa, Jo Fowler egy meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekülést jelentheti mindenki számára. Fowler összeáll az elszánt űrhajóssal, Brian Harperrel, és az összeesküvés-elméletek szakértőjével, K. C. Housmannal, hogy egy lehetetlennek tűnő küldetésen mentsék meg a világot. Ám arra egyikük sincs felkészülve, ami a Holdon vár rájuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás