promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Vera vaksötétben fog fellépni - érdekes programra készül az énekesnő
Borítókép:  YouTube.com/M2petőfiTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Vera egy olyan, igazán különleges előadással készül, ami nemes célokat szolgál.​

Milyen lenne egy koncert, ha nem lennének fényjátékok, nem kapkodnánk a fejünket hol a táncosokra, hol az énekesre? Milyen lenne hátradőlni és csak a hangokat élvezni? Ez a valósága minden egyes zenei előadáson egy látássérült embernek. Semmi füstgép, semmi pompa, csak a zene. A Bodor Tibor Kulturális Egyesület különleges eseményt szervez január 27-én a Lurdy moziban:

Tóth Vera gyönyörű hangja csendül majd fel a zenésztársai játéka mellett - és ez lesz az egyetlen fókuszpont. 

A vizuális elemek ugyanis nem lesznek jelen: teljes sötétségben ülnek majd a hallgatók a koncerten. Már évek óta szakadatlanul dolgozik az egyesület egy nemes cél érdekében azért, hogy a gyengénlátók és a vakok is élvezhessék a könyvek fantasztikus világát - mindezt pedig önkéntes felolvasással juttatják el nekik.

A Bodor Tibor színművész által kialakított hagyományok megőrzését szolgálja az egyesület, ugyanis ő már több mint kilencezer órát kitöltő hanganyagot olvasott fel vakok és gyengén látóknak élete során. A hangos könyvek közül ma már körülbelül négyszáz példány elérhető. 

A sajátos koncert amellett, hogy egy teljesen új perspektívát ad a résztvevőknek, betekintést nyújt majd a látássérültek mindennapi megtapasztalásaiba. Az élőzenét Tóth Vera káprázatos hangja, továbbá Duka László, Molnár Tibor, Bérces Viktor szenvedélyes játéka adja majd. 

A koncert teljes bevételét a Bodor Tibor Kulturális Egyesületnek adományozzák.

Ha szeretnél résztvenni ezen a felejthetetlen eseményen és egy nemes ügyet támogatni, akkor a jegyvásárlást megteheted ide kattintva

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás