promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három év után először látja az apját a lány, elképesztő érzelmek szabadulnak fel - videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszerre szívszorító és felemelő.

Nem is olyan régen érkezett 2021 egyik legérdekesebb híre, amely arról tudósított, hogy a TikTok immár megelőzte a világ egyik legnagyob cégét, a Google-t is, így pedig cirka 15 év után véget is ért a Google világuralma. A világ elglátogatottabb oldala ugyanis 2021-ben a TikTok lett.

Az emebrek, a userek elképesztő mennyiségű videó osztanak meg, amelyek rengeteg érzelem kiváltására alkalmasak. Sőt, a TikTok-on is vannak már nagyon jól pörgő témák, olyan fókuszok, amelyeknek komoly rajongótáboruk van. 

Ilyenek például a "secret room-típusú" tartalmak, amelyekben a felhasználók olyan videókat mutatnak be, ahol valamilyen fura dolgot találnak a lakásukban, majd egy kicsit kibontva a borítást, azonnal egy új, addig sosem látott szobában vagy járatban találják magukat.

A TikTok-on elképesztő nézettségük van a különböző nagy találkozásoknak is, amikor évek óta nem találkozó emberek egy óriási nagy érzelembomba közepette újra egymásra találnak. Az egyik, most éppen nagyon jól pörgő videóban egy lány három éve nem látott apját kapja vissza, méghozzá egy kosárlaba-mérkőzés keretében, a szünetben

A hangosbemondóból értesül róla, hogy a szolgálati idejét leszolgá katona éppen felé tart egy meglepetéssel. Elképesztő érzelmek szabadulnak fel, nem véletlen, hogy a videó már több tízmillió megtekintésnél jár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás