promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina klipje alatt letiltották a kommenteket, nyilvánosan üzent az „énekesnő”
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megjelent Kulcsár Edina első zenéje, amire elképesztően sokan voltak kíváncsiak.

Az utóbbi időszakban Kulcsár Edina és Csuti válásától hangos a sajtó, hiszen amilyen hirtelen jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk, olyan hamar ki is derült, hogy Edina máris összejött a híres magyar előadóval, G.w.M-mel. Az új szerelem munkakapcsolatból indult, aminek máris megérkezett a gyümölcse, ugyanis tegnap délután megjelent Kulcsár Edina első, „Egyetlen szó” című dala, ami nem meglepő módon hihetetlenül nagy érdeklődést váltott ki az emberekből.

„Mindenképp szerettem volna nektek megköszönni így, videó formájában, hogy ennyien szeretitek a videóklipet, ami egyébként 5 óra alatt félmilliós nézettséget generált. Hát, megmondom őszintén, hogy álmomban nem gondoltam volna, hogy tényleg ez a klip ilyen számokat tud majd produkálni. Úgyhogy nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzést, a rengeteg üzenetet. Nagyon-nagyon boldog vagyok, és tényleg nagyon örülök, hogy tetszik a szám”

– mondott nyilvánosan köszönetet Kulcsár Edina pár Insta Storyban.

Valóban vitathatatlan, hogy a híresség dala elképesztően sok kattintást ért el YouTube-on, viszont ez nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy szereti is a közönség a szerzeményt, hiszen a dislike-mutató hiányában nehezen lehet megállapítani a klip értékelését, ráadásul még a kommenteket is letiltották alatta – ami érthető, hiszen Kulcsár Edina manapság rengeteg támadást kap, és valószínűleg számtalan becsmérlő hozzászólás jött volna a videóhoz is.

Egyes közösségi felületeken viszont érkezett pár visszajelzés a dallal kapcsolatban, és a kommentek alapján úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina énektudása nem igazán nyerte el az emberek tetszését – sőt, egyesek szerint az lenne a legjobb, ha inkább hanyagolná ezt, és valami másra fordítaná az energiáit, mivel hallhatóan nem elég tehetséges ahhoz, hogy énekesnő legyen.

Itt lehet megnézni a klipet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás