promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgalmas híreket kaptak A Gyűrűk Ura rajongók, erre senki sem számított
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült az izgatottan várt A Gyűrűk Ura sorozat cselekménye.

Az Amazon végre nyilvánosságra hozottnéhány információt A Gyűrűk Ura projektjükkel kapcsolatban. A több évadosra tervezett sorozat A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi címet viseli.

Ahogy a név is sugallja, a történet az eredeti hatalom gyűrűk összekovácsolását követi, amik lehetővé tették Szauron számára, hogy hatalmat szerezzen Középföldén.

„Ez egy olyan cím, amiről azt gondoljuk, hogy J.R.R. Tolkien többi klasszikusa mellett egy könyv gerincén is megállná a helyét. A hatalom gyűrűi Középfölde második korának összes főbb történetét magában foglalja: a gyűrűk kovácsolását, a Sötét Nagyúr, Szauron felemelkedését, Númenor epikus meséjét, valamint az Elfek és Emberek Utolsó Szövetségét”

 – mondta John D. Payne és Patrick McKay, a sorozat showrunnerei.

„Eddig a közönség csak az Egy Gyűrű történetét láthatta a képernyőn – de azelőtt még sok volt… és izgatottan várjuk, hogy megosszuk mindegyikük elképesztő sztoriját.”

A történet több ezer évvel A Gyűrűk Ura és a Hobbit előtt játszódik. Az Amazon sorozatot már most is minden idők legdrágább szériájának tartják, az első évad becslések szerint 465 millió dollárba került. A produkciót eredetileg főleg Új-Zélandon forgatták, de aztán tavaly ősszel bejelentették, hogy az Egyesült Királyságba költöztetik.

A debütáló évadát szeptember 2-án, pénteken mutatják be a Prime Videón. Az új epizódok heti rendszerességgel jelennek majd meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás