promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkésett karácsonyi ajándék: jön a Télapu folytatása – de nem úgy, mint gondolnád
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a Télapu-széria rajongói, ugyanis hamarosan folytatódik a karácsonyi történet, ráadásul Tim Allennel.

1994-ben mutatták be a Télapu című karácsonyi családi komédiát, amiben Tim Allen karaktere lett az új Mikulás, ami természetesen rendesen felforgatta az életét. Az alkotás hatalmas siker lett, később pedig még két folytatást kapott a rajongók legnagyobb örömére. Jó ideje pletykálják már, hogy a Disney szeretné egy újabb résszel bővíteni a szériát, most pedig végre örömteli hírrel tudunk szolgálni ezzel kapcsolatban.

Igaz, hogy az ünnepek alatt ütősebb lett volna ezt megtudni, de már hivatalossá vált, hogy jön a Télapu folytatása, viszont meglepő módon nem film formájában, hanem minisorozatként a Disney+ nevezetű streaming platformra – de nyugalom, nem kell aggódni, hiszen Tim Allen is visszatér.

Már a történetről is kiderült pár dolog, ugyanis állítólag arról fog szólni az alkotás, hogy a Tim Allen által alakított Scott Calvin, vagyis a Télapó vészesen közelít a 65. születésnapjához, ezért eszébe jut, hogy nem csinálhatja ezt örökké, ráadásul kezd fáradni is, és a családjával is több időt szeretne tölteni, ezért elhatározza, hogy keres maga helyett egy megfelelő utódot.

Arról egyelőre még nincsenek információink, hogy mikor érkezik a Télapu sorozat, de az biztos, hogy rengeteg embert fog érdekelni, főleg, ha karácsony környékén mutatják be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás