promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bring Me The Horizon: 4+1 dal, amit muszáj hallanunk a budapesti koncerten
Borítókép:  Live Nation
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Február 15-én végre valahára ismét hazánkba látogat a Bring Me The Horizon. Ha pedig még ez sem lenne elég, egy igazán komoly vendéget hoz magával a turné során. Ők nem más, mint az A Day To Remember, úgyhogy ha valaki a metal és a rock rajongásának áldozna, akkor annak február közepén az Arénában lesz a helye.

A BMTH korábban még a 2020-as VOLT Fesztivál második napjára volt hivatalos, azonban – mint azt mindenki jól tudja miért - az a koncert elmaradt. Így nem véletlen, hogy a fanok már rettentően ki vannak éhezve kedvenc zenekarukra.

A banda 2019-ben egy elég komoly stílusváltáson esett át, ami miatt sokan elfordultak tőlük, viszont az vitathatatlan, hogy akár csak korábbi munkásságuk, azóta is korszakalkotóak a világ zenei palettáján.

Mi arra, gondoltunk, hogy kicsit kalandozva az időben, végig vesszük azokat a dalokat, amiket mindenképpen hallani szeretnénk majd a koncerten.

1. DiE4u

2021-ben a zenekar folytatta azt az úttörő stílusát, amit 2019-ben már elkezdett “amo” című lemezével. A DiE4u egy érzelmekkel teli ballada, amely vegyíti a metal elemeket és a populárisabb, elektronikus megoldásokat. Na meg persze hihetetlenül jól üvölthető, ami egy koncerten nem hátrány.

2. Parasite Eve

Mind a klip, mind pedig a zene és a szöveg is brutálisan őszinte. Amikor azt hinnénk, hogy kicsit visszafogottabb dal jön a bandától, akkor megérkeznek egy ilyen refrénnel. Már látjuk is magunk előtt, ahogyan mindenki megőrül a küzdőtéren. Csak óvatosan!

3. Mantra

Ha a BMTH stílusváltásáról beszélünk talán a Mantra az első dal, ami eszünkbe fog jutni. Az amo korong “nyitánya” még vissza-visszanyúl a már megszokott stílushoz, de közben már kacsingat az új irány felé. 2019 talán legerősebb rock-dala tuti, hogy nem maradhat ki a setlist-ből.

4. Happy Song

A Happy Song igazán meghatározó slágere a zenekarnak, így nagyon csodálkoznánk, ha nem csendülne - inkább zúzna - fel a budapesti koncerten. A That’s The Spirit album aligha legerősebb dala lett, aminek kórusrészét, amit eredetileg gyerekek énekelnek, mi fogjuk kiabálni.

+1 Shadow Moses

Valljuk be, elég csalódodtak lennék, ha a Shadow Moses kimaradna a listából. Még belegondolni is durva, hogy január 22-én lesz 9 éve, hogy debütált ez a videoklip a YouTube-on. Azóta pedig már a 60 milliós megtekintést is átlépte, nem véletlenül. Képi világban, és zeneileg is meghatározó a rajongók és a zenetörténetben is.

Ne maradj le te sem a Bring Me The Horizon + A Day To Remember koncertjéről. Vedd meg a jegyedet még most, és tombold ki magad! Ide kattintva tudsz csatlakozni a a Facebook-eseményhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás