promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi új oldalát próbálhatja ki - különleges felkérést kapott a topmodell
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbarát már jól ismerhetjük a modellvilágból, de arra nem számítottunk, hogy új területeken is bontogatja szárnyait. 

Ki ne ismerné az elképesztően gyönyörű Palvin Barbarát? A magyar és egyben nemzetközi topmodell olyan márkákkal áll már szerződésben, mint például a Victoria's Secret vagy a Giorgio Armani. Minden egyes alkalommal elkápráztat minket valahányszor kamerák elé áll, de azt kevesen gondolnák, hogy Barbi már nem csak a modell világban próbálgatja magát. 

Ezúttal egy filmes felkérést kapott: rövid horrorfilmben szerepel legközelebb.

A Serpentine nevezetű film rendezője a cseh származású Eva Doležalovárendezi, aki nemcsak a filmes világhoz, de a divathoz is ért, talán ezért is esett a választása Palvin Barbira. A világhírű modell a főszerepet kapta meg, így filmes karrierje is beindulhat hamarosan, mint kiderült

A film története egy kígyó megszállott szektáról szól majd, akik az embereket a kígyókkal ötvözve hibrideket alkotnak. Barbara egy ilyen kígyóembert fog alakítani, aki számára hatalmas nehézségeket okoz majd az átalakulás és az azzal járó következmények. Például, hogy bőrét bizonyos időközönként le kell vedlenie. 

Az már látszik a film egyes jeleneteiről készült fotók alapján, hogy a divat nagy hatással volt a rendezőre.

Nem ez lesz egyébként Palvin Barbara legelső filmes alakítása, ugyanis 2014-ben már szerepelt a Dwayne Johnson-féle Herkules filmben. Azóta még néhány kisfilmben és a kevés hírnevet szerzett Tyger Tyger című filmben is játszott. 

A filmről eddig megosztott hivatalos információk megtekinthetőek az IMDb oldalán itt

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás