promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon betett a koronavírus Jennifer Lopeznek - de nem úgy, ahogy gondolnád
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Abba kellett hagyni Az anya című Jennifer Lopez film forgatását, mert annyira megugrott a covidos esetek száma.

Jennifer Lopez új filmje a koronavírus által érintett legújabb hollywoodi produkció. Az anya című alkotás forgatása átmenetileg szünetel, annyira sokaknak lett pozitív a tesztje, hogy jelenleg nem tudják folytatni a munkát – írja a People.

A projekt nagy részét Kanadában forgatták, a munkálatok már tavaly elkezdődtek. A bemutatót 2022-re tervezték, jelenleg nem tudni, hogy a mostani leállás hatással lehet-e a premier dátumára.

A film középpontjában egyébként egy bérgyilkos áll, aki előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, és legyőzze a veszélyes ellenfeleket. A halálos thrillerben Joseph Fiennes, Gael García Bernal és Omari Hardwick is szerepel.

Sajnos ez a projekt csak az egyike azoknak, amiknek muszáj volt leállni az omikron variáns miatt. Számos televíziós műsor is hasonlóan járt a rengeteg megbetegedés miatt, köztük a Grace klinika, az NCIS, az NCIS: Los Angeles és a Lángoló Chicago.

De a legújabb hullám körüli bizonytalanságok miatt elhalasztják a 2022-es Grammy-díjátadót is, amit eredetileg január végén sugároztak volna. Az éves rendezvény új időpontját még nem tűzték ki.

Jennifer Lopezt legközelebb a Vegyél el című filmben láthatjuk Owen Wilson oldalán. A premier február 10-én lesz, és tökéletes Valentin-napi randi filmnek ígérkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás