promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt az Emily Párizsban című sorozat folytatásának sorsa!
Borítókép:  YouTube.com/netflix (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Izgatottan vártad már te is, hogy lesz-e folytatása az Emily Párizsban sorozatnak? Megérkezett a válasz! 

Sokat nevettél az Emily Párizsban című sorozat eddig elkészült két évadán? A Netflix végre döntött a nagy sikerű sorozat folytatásáról - örülni fognak a rajongók! Csodás híreket közölt a főszereplő, Lily Collins a követőivel: 

Nem egy, hanem kapásból két új évadot is bejelentettek! 

A színésznő Instagram oldalán megosztott posztjából derült ki a remek hír, hogy nemcsak a harmadik, de már a negyedik évad is úton van. A közzétett képeken a boldogságtól csak úgy kicsattanó Lily Collins látszik, aki ezek szerint igencsak élvezheti a forgatásokat. 

A második évad nagy kérdést hagyott a nézőkben a drámai és sejtelmes jövőt sugárzó végkifejletével, így nem csoda, ha már alig várják a nézők a folytatást. 

Emily, az Amerikából érkezett gyakornok a második évad történetében két tűz között találja magát egy szerelmi háromszögben. A befejező részben nagy dilemmába keveredik: hazarepüljön Chicagóba vagy maradjon Párizsban, ahol olyannyira jól érezte magát egészen idáig? Az sem egy utolsó szempont, hogy vajon bevallja-e majd Gabrielnek iránta táplált érzéseit vagy helyette Alfie mellett dönt majd? 

Tűkön ülve várhatják a rajongók, hogy választ kapjanak a kérdéseikre. Vajon mi lesz a sorsa a bohókás amerikai lánynak Párizsban a következő évadban? 

A sorozat folytatásának hivatalos bejelentését az Emily in Paris Instagram oldal is megtette, így már biztosak lehetünk abban, hogy találkozni fogunk még a varázslatosan elbűvölő világgal! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás