promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Osváth Zsolt megható szerelmi üzenettel köszöntötte fel párját születésnapján
Borítókép:  YouTube.com/telexponthu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Osváth Zsolti párja, Patrik, születésnapjára egy nagyon romantikus üzenetet kapott barátjától - „Tökéletes vagy!”

Osváth Zsolt napjaink egyik legbefolyásosabb magyar youtubere - csatornáját már majdnem 200 ezren követik. Elgondolkodtató, érdekes tartalmakat oszt meg és bátran kimeri mondani gondolatait, amit persze sokan nem annyira díjaznak.

Ezúttal egy nagy nyilvános vallomással köszöntötte párját, Patrikot, szülinapja alkalmából.

Nem is olyan régen még Zsolti ünnepelte a harmadik X-es születésnapját, amit egy fergeteges bulival koronáztak meg. Az egykori Való Világban szereplő villalakó azóta már teljesen más úton jár karrierjét tekintve. Célja az internetezők közötti viták és párbeszédek generálása, amiket közéleti témájú videóival ér el legtöbbször. Ma szerelmének címzett megható üzenetet osztott meg a közösségi oldalán:

„Tökéletes vagy! Mindeneddel együtt. Amikor randira hívtalak, még csak 20 éves voltál. Nem volt semmink. Ma 27 lettél és szinte mindenünk megvan. De én pont ugyanolyan boldog voltam veled akkor, mint most. Te egy Varga fröccs mellett a siófoki Ifi szállóban is pont azt jelentetted nekem, mint most. Sajnálom az embereket, hogy nem tapasztalhatják meg, milyen egy Patrikkal élni. A türelmed, a jóságod, a szereteted. Ez jelenti a mindent. Sokan ezeket a képességeket nekem tulajdonítják, de még te sem tudod, hogy a nagy részét tőled tanulom. Szeretem nézni, ahogy alszol, nem csak azért, mert akkor nem beszélsz, hanem azért is, mert ilyenkor nézem, hogy mennyit változtunk. Emlékeket pörgetek végig a fejemben, mint egy film. Mindig arra jutok, hogy biztos van tökéletesebb kapcsolat a miénknél, jobb pasi nálam, de az a csoda, amit mi csak az életünknek hívunk, a lehető legjobb dolog, ami velem történt. Isten éltessen, szerelmem! Remélem, még elviselsz pár évig”

Zsolti szavaiból árad a szeretet, láthatólag ugyanazzal a csodálattal tekint még mindig párjára, mint évekkel ezelőtt, amikor megismerkedtek. A fiatal pár évek óta komoly kapcsolatban él és elmondásuk szerint bármikor számíthatnak egymásra. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás