promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl messzire ment? Miley Cyrus fekete bugyija teljesen átlátszott a ruháján - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő elképesztően szexi fotóval jelentkezett.

Miley Cyrus nagyon jó formában van, és ezt nem győzi tudtára adni a rajongóknak, sőt, a szilveszteri rendkívüli és megismételhetetlen show alkalmával, amelyet az NBC által rendezett, ennek a felejthetetlen, szexiskedésekkel és kis, véletlen 'ruhabalesetekkel' tarkított másornak Miley Cyrus volt az egyik házigazdája.

A színész- és énekesnő azonban nem most először tárta bájait a nagyvilág elé, hiszen rendszeresen jelennek meg róla a sajtóban, a közösségi oldalakon, így a Youtube-on is zavarbaejtő felvételek. Az énekesnő például szilveszterkor a színpadon veszítette el a felsőjét mindenki szeme láttára, az élő show közben, ez az apró baleset pedig rövid idő alatt óriási médiavisszhangot kapott.

De nem ez volt az egyetlen nagy dobása az év utolsó napja és az új é alkalmával, hiszen például egy vadiúj klipben is szerepelt Pete Davidsonnal egy nagyon lenge, zöld ruhában. A zenei videó a műsor egy fő attrakciója cvolt, és a kommenteket olvasva tényleg nagy sikert aratott a rajongók körében.

Miley az Instagram-oldalán most egy oltári szexi fotóval állt elő, a képen olybá tűnik, mintha nem is vett volna fel ruhát, az általa viselt dressz szinte teljesen átlátszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás