promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Szex és New York szereplői nagy utat jártak be a film megjelenése óta
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több filmes alakítást és sok évnyi tapasztalatot tudhat maga mögött a három főszereplő, akik most új formában térnek vissza.

Az És egyszer csak... címet viselő minisorozat, a Szex és New York folytatása már megtekinthető az HBO-n. Rengetegen várták a folytatást, azonban van egy kis csavar a történetben: az eredeti négy főszereplő helyett csak három tért vissza a képernyőre: Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) és Carrie (Sarah Jessica Parker). Kim Cattrall, aki annak idején Samanthát játszotta, most nem vállalta el egykori szerepét- összegezte az nlc.hu.

A két sorozat között eltelt már jópár év és ezalatt a három díva is nagy utakat járt be.

Sarah Jessica Parker azóta már több filmben is megfordult: szerepelt a The Family Stone-ban (Kőkemény családban) vagy a Failure to Launch-ban is (Anyám nyakán). Később visszatért eredeti kiindulási pontjára is: a színpadra. A férjével együtt, Matthew Broderick-el a Hogyan lehet sikeres az üzleti életben anélkül, hogy tényleg próbálkozna darabban tűntek fel. 

Habár határozottan állította, hogy nem fog újabb tévéműsorban szerepelni, 2012-ben elvállalt egy vendégszerepet a Glee negyedik évadában. 

Öt évre rá, újabb HBO-s vígjátékban bukkant fel, a Válás című filmben. Családi élete is virágzik: Parker és Broderick házassága az egyik legkitartóbb kapcsolat a színészek között. Már három gyereknek is örvendhetnek: egy fiúnak és egy ikreknek. 

Mindeközben Kristin Davis a Charlotte York szerepének alakításáért Emmy-, Golden Globe- és SAG-díjra is jelölték. Már a Szex és New York sorozat alatt két másik sorozatban is felbukkant, a Jóbarátokban és a Will és Grace-ben. Aztán a sorozatok után már csak a Rossz tanár című műsorban vállalt szerepet és néhány játékfilmben. Ezek után érkezett el életébe a Netflix-korszak. 2019-ben a Karácsony a vadonban című romantikus vígjátékban szerepelt, majd 2021-ben a Halálos illúziók című thrillerben. 

Filmes szereplései mellett az Oxfam nemzetközi jótékonysági szervezetek közösségének is nagykövete, akiknek célja a világszintű szegénység eltüntetése. 

2011-ben örökbe fogadta Gemmát, 2018-ban pedig egy fiút, Wilsont.

55 évesen Nixon számottevő aktivistának számít, ha az LMBT-jogokról van szó, biszexuális nőként 2012 óta házasságban él Christine Marinonival, feleségével. A mellrák ügyében sem tétlenkedik: miután saját bőrén tapasztalta meg a betegséget és kigyógyult belőle, 2008-ban a Susan G. for the Cure nagykövetének nevezték ki.

Március 19-én hivatalosan is bejelentette, hogy indul a New York kormányzói posztjáért.

Végül az előválasztásokon sem jutott túl, de a szavazatok nagy részét, 35%-át tudhatta magáénak. Politikai élete mellett szerepelt még Broadway előadásokban is, valamint független filmekben. 2020-ban újra feltűnt a tévés képernyőn is: a Netflix Ratched című sorozatában. Nixon három gyermeket nevel, ebből kettő az előző házasságából, férjétől születtek, a harmadikat pedig feleségével vállalták 2011-ben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás