promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivételes: ez a színész 77 évesen lett először Golden Globe-díjas!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Történelmet írt a koreai színész, aki 77 éves korában nyert Golden Globe-díjat az alakításával.

Az előző évben hatalmasat tarolt a Netflix koreai gyártású sorozata, a Nyerd meg az életed (Squid Game), ami minden idők legnézettebb szériája lett a streamingóriás alkotásai közül, ráadásul nemrég még egy Golden Globe-díjat is nyert.

Az 1-es számú versenyzőt alakító színész, O Yeong-su 77 évesen lett Golden Globe-díjas a LEgjobb mellékszereplő kategóriában a sorozatoknál/televíziós filmeknél.

Az idős színész karrierje a színpadon kezdődött, már 1967 óta szerepelt számos színházi előadásban, aztán belevágott a filmezés világába is. Nemrég elárulta, hogy mennyiben változott meg az élete, amióta megjelent a világhírű Nyerd meg az életed című sorozat. 

Bevallása szerint nem könnyű teher a hatalmas hírnév: sokszor azt érzi, hogy már a levegőben száll és nem tud földet érni, ekkor igyekszik megnyugtatni magát, kitisztítja a gondolatait. Tömegek keresik fel őt, de menedzser hiányában mindent magának kell intéznie: a hívásokat, az üzeneteket is. Szerencsére lánya segít neki ezekben az ügyekben.

„A dolgok eléggé megváltoztak. Még akkor is, ha kimegyek egy kávézóba vagy valahová, tisztában kell lennem azzal, hogyan jelenek meg mások előtt. Ez elgondolkodtatott: híresnek lenni is nehéz”

- nyilatkozta O Yeong-su.

A sorozat főszereplőjét alakító Lee Jung-Jae-t is jelölték Golden Globe-díjra, valamint maga a sorozat is indult a legjobb televíziós dráma kategóriában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás