promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgalmas hírek jöttek az Alita folytatásáról – Örülhetünk, vagy az még korai?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert Rodriguez biztató dolgokat mondott az Alita második részéről, amit jelenlet is több millió rajongó vár epekedve.

2019-ben mutatták be a James Cameron „felügyelete” alatt elkészített Alita: A harc angyala című látványos sci-fit, amit Robert Rodriguez rendezett. Az alkotás több mint korrekt bevételt hozott világszerte, ráadásul hamar a nézők kedvence lett, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy a stúdió egyből áment mondjon a folytatásra – de most kiderült, hogy egyáltalán nincs veszve a dolog, sőt.

Robert Rodriguez elárulta, hogy nemrég beszéltek James Cameronnal az Alita második részéről, amit mindketten szeretnének megcsinálni – de a rendező kért egy kis időt, ugyanis éppen a Star Wars világában játszódó The Book of Boba Fett című sorozaton dolgozik, és csak utána tud foglalkozni az Alita folytatásával.

Ezek alapján megnyugodhatnak a rajongók, hiszen úgy tűnik, hogy mindenki azon van, hogy elkészüljön az Alita várva várt második része, ami valószínűleg még izgalmasabb, látványosabb és szerethetőbb lesz – már csak az a kérdés, hogy mikor lesz rá idő, illetve hogy tetszeni fog-e a stúdiónak Robert Rodriguez ötlete.

Aki nem látta volna annak idején az Alita: A harc angyala című filmet, az pótolja, ha teheti – addig pedig itt lehet megnézni a kedvcsináló előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás