promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bosszúpornó, egy kicsit másképpen – Így került napvilágra Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideója
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideó volt az első sztárokról készült intim videó, ami felkerült a netre, és ezzel egy egészen új világot hozott Hollywoodra.

A két sztár szexvideója nagy vihart keltett, amikor nyilvánosságra került az 1990-es évek végén. A hamarosan megjelenő Hulu-sorozat, a Pam & Tommy pedig új megvilágításba helyezi, hogyan lopták el és tették fel az internetre a felvételeket.

A nyolcrészes életrajzi dráma főszereplői Lily James, mint Pamela Anderson és Sebastian Stan, mint Tommy Lee. Egy bosszúszomjas villanyszerelő, Rand Gauthier (Seth Rogen) szerzi meg a sztárpár széfjéből a felvételeket, majd teszi fel a netre.

A Rolling Stone 2014-es cikke szerint Gauthier még 1995-ben úgy döntött, hogy kirabolja a széfet, mert állítólag a pár nem fizetett ki neki 20 ezer dollárnyi munkát, amit a malibui rezidenciájukon végzett. A felvétel tartalmát akkor még nem ismerte, de hamar létrehozott egy weboldalt, ahol a másolatokat árulta.

Gauthier tönkre akarta tenni Tommy Lee életét, de igazából csak még inkább bebetonozta őt a rock&roll világába a botrányos videóval. A Pam és Tommy szexkazetta az egyik leghírhedtebb a hírességek lopott „műtárgyai” közül. Nem ez volt az első alkalom, hogy egy ismert személy intim videója megjelent a nyilvánosság előtt, és biztosan nem is az utolsó. De ez egy igazi pornó volt, ami olyan embereket is vonzott, akik általában nem néztek pornót, mert kukkolhatták Pamela Andersont, a Playboy tökéletes testű címlapmodelljét és a Baywatch sztárját, valamint Tommy Lee-t, a Mötley Crüe kemény, bulizós dobosát.

A ’90-es években a közvélemény megszállottja volt a házaspárnak, így nem csoda, hogy mindenki látni akarta a videót. Ami azért is aratott nagy sikert, mert nem a nyilvánosságnak szánták, egy házi videó volt, így rettentően őszinte is. Azóta is széles körben az első hírességekről szóló pornóként tarják számon, és több mint 77 millió dollárt kerestek vele világszerte.

A sorozat premierje február 2-án lesz. Az új előzetest pedig itt nézhetitek meg:

[[pam]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás