promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a világsikerű Cobra Kai-sorozat főszereplőjének csúcsbombázó felesége - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

William Zabka és felesége, Stacie Lynn Doss 2008-ban házasodtak össze.

Az elmúlt négy évben a Karate kölyök-filmek folytatásaként elkészült Cobra Kai című sorozat elképesztő karriert futott be a Youtube Premium-megjelenéstől a Netflixen át egészen odáig, hogy rengeteg országban mára a Netflixen a legnézettebb tartalmak csúcsán legyen. Sok országban, mint Magyarországon pedig felkerüljön a toplistára. A széria 4. évada 2021. deceber 31-én jelent meg, debütált,

az újabb 10 részben pedig a Karate kölyök harmadik részének pszichopata főgonosza, Terry Silver is visszatért. Nem is akármilyen belépővel.

A régi szereplőket elképesztően jó érzés volt újra látni a képernyőn a 1984-es Karate kölyök megjelenése után 34 évvel, Johnny Lawrence, azaz ">William Zabka, és Daniel LaRusso, azaz Ralph Macchio zseniális párost alkot a szériában. Zabkát és Macchiot amúgy nem túl sokat láthattuk a Karate kölyök-filmek után a képernyőn, Zabka is csak néhány szerepre ugrott be például az Így jártam anyátokkal című sorozatba, ahol saját magát alakította.

Zabka viszont a kamera másik oldalán elég fényes karriert futott be, forgatókönyvíró és producer is, korábban pedig még Oscar-díjra is jelölték a Most című cseh rövidfilm után, amelynek munkálataiban forgatókönyvíróként vett részt.

A színész 14 éve él boldog házasságban feleségével, Stacieval, akitől két gyermeke is született. Stacie-ről az online médiumok szűkszavúan nyilatkoznak, az üzletasszony nem él a reflektorfényben. Az utolsó közös megjelenése férjével a nyilvánosság előtt a 2010-es Karate kölyök remakejének bemutatóján volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás