promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg idáig jutott az Exatlon Hungary? A TV2 szerint ez menő, de inkább röhejes
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon a Disney és a Lucasfilm mikor kopogtat majd a TV2 ajtaján emiatt?

Január 3-án kezdődött el az Exatlon Hungary All Star évada a TV2-n, amiről úgy tűnik, a csatorna azt hiszi, hogy akkora durranás lesz, mint a Marvel Filmes Univerzumban a negyedik Bosszúállók, ugyanis ők is a Végjáték alcímet adták a műsor 4. szériájának. Bizonyos értelemben némi párhuzamot is lehetne vonni a kettő között, hiszen az All Star-ban az elmúlt 3 év legjobb versenyzőit voultatják fel, míg a Bosszúállók: Végjáték-ban minden fontos Marvel-karakter felbukkan a végső csatában.

De hogy ne csak a Marvel rajongók szívét simogassák meg, a TV2 még a Star Wars-ot is behozta az Exatlon Hungary-be. Nem csak az aktuális adások reklámjaiban, de magában a műsorban is rendszeresen használják a Jedi-lovagok fegyvere, a fénykardok összetéveszthetetlen hangeffektjeit. Hogy mi ennek az oka, nem tudni, valószínűleg a műsor készítői azt hiszik, hogy ez így menő.

Ez a kérdés nemrég az egyik Exatlonos csoportban is megjelent a Facebook-on:

„- Tudja valaki, miért vannak star wars-os hangok a műsorban?

- Ezen már én is gondolkodtam, de a fiamnak tetszik.

- Biztos azért, hogy megmutassák, hogy a versenyzőkben nagy az erő.”

Úgy látszik, 3 évad után már nem elég a végeláthatatlan lassítás, amivel kétszer olyan hosszúra tolják ki az adások játékidejét, nem elegendők a tűzeffektek, a gigantikus pályák, valamint a félmeztelenül rohangáló fiúk és a farpofáig érő, feszülős rövidnadrágban szexiző lányok. De az sem kizárt, hogy ez egyfajta nézettségi számokat felpumpáló taktika, amivel meg akarják fertőzni a Star Wars-rajongók elméjét, hogy aztán ők is rákattanjanak a műsorra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás