promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várva várt folytatások jönnek 2022-ben a Netflixre - Íme a lista!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

2022-ben szeretett Netflix sorozatok térnek vissza új évaddal. Lesz mit néznünk az biztos!

Az új sorozatok mellett rengeteg visszatérőt is tartogat nekünk a legnépszerűbb streaming szolgáltató. A Netflix sorra alkotja a sikeresebbnél sikeresebb produkciókat. Akad olyan, ami már a negyedik vagy akár az ötödik évaddal tér vissza. Megnéztük, hogy milyen folytatások jönnek 2022-ben. 

Stranger Things 4. évad

Valószínűleg nem kell bemutatni senkinek a Stranger Things sorozatot, ami végre visszatér. A rajongók már tűkön ülnek, hogy mi lesz Hopper seriff és a gyerekek sorsa. A történetről még nem sokat tudunk, csak annyit, hogy Eleven, Will és Jonathan új életet kezdtek egy másik városban. Még a többiek Hawkinsban maradtak, és nem sokára kezdődik a tavaszi szünet, amikor újra találkozik a csapat. 

2022 nyarán láthatjuk majd.

Bridgerton 2. évad

A kosztümös sorozat is hamarosan visszatér, aminek az első évada óriási sikert ért el. Romantika, rengeteg szenvedély és egy kis titokzatosság, persze, hogy mindenki imádta. Az első évad Daphne és Simon szerelméről szólt, a második pedig a legidősebb Bridgerton testvért, Anthonyt követi majd. 

A második évadot március 25-től darálhatjuk le. 

The Crown 5. évad

II. Erzsébet királynő élete sokakat érdekel, így nem csoda, hogy már ennyi évadot tudhat maga mögött a széria. Szakértők szerint a sorozat elképesztő hiteles, a királyi család szerint viszont sok túlzást tartalmaz, talán sosem tudjuk meg, hogy kinek van igaza, de az biztos, hogy elképesztően izgalmas. Imelda Staunton veszi át a következő évadban Olivia Colmantől a stafétát, és bújik II. Erzsébet bőrébe, de a többi színészt is lecserélték. Elizabeth Debicki játssza Dianát, Dominic West Károlyt. Claudia Harrison Annát, Jonathan Pryce pedig Fülöpöt. 

A premier novemberben várható. 

The Umbrella Academy 3. évad

A készítők eléggé titokzatosak, még szinte semmit se tudunk az új évadról. Annyi a biztos csupán, hogy feltűnik a Sparrow Academy, aminek az első karakter poszterei a napokban láttak napvilágot. (Igaz, ezek is eléggé titokzatosra sikerültek.)

Pontos dátum még nincs, de 2022-re ígérik a folytatást. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás