promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon megöregedett? Így néz ki most a Már megint Malcolm főszereplője - fotó
Borítókép:  Profimedia/Francis Specker
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Frankie Muniz idén lett 36 éves.

A Már megint Malcolm című sorozat elképesztő népszerűségnek örvend Magyarországon a mai napig is, a sorozatot később a Comedy Central tette népszerűvé hazánkban. Az amerikai széria amúgy szerte a világon hihetetlen nézettségi számokat hozott, szülőhazájában, az Egyesült Államokban pedig hétszer nyert például Emmy-díjat, miközben többször jelölték Grammy-díjra is,

többek között az egyik főszereplőt, Frankie Munizt is.

Frankie Muniz játszotta a sorozatban a hihetetlenül magas intelligenciával rendelkező Malcolmot, aki azért ennek ellenére is rengetegszer csávában találja magát. A filmben amúgy Malcolm papáját a Breaking Bad című sorozattal óriási sikereket bezsebelő Bryan Cranston játssza.

Frankie Muniz a 2000-es évek elején az álomgyár egyik legfelkapottabb gyerekszínésze volt, több nagysikerű vígjátékban is szerepelt, így a Magyarországon is népszerű Öcsikém című filmben.

Sikerei csúcsán dobbantott a filmes iparból, autóversenyző lett, majd a Kingsfoil nevű indie-rock zenekar dobosa. Bár még manapság is feltűnik sorozatokban egy-egy rész erejéig, nagyobb filmben nem vállalt szerepet.

2021 márciusában született meg első gyermeke, Mauz Mosley Muniz.

Így néz ki most az egykori gyereksztár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás