promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy igazi veterán sztár tűnik fel a Keresztanyu harmadik évadában – ezt a szerepet vállalta be
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongóknak már csak egyet kell aludni, és végre elrajtol a Keresztanyu harmadik szezonja az RTL Klubon.

Ahogyan az RTL Magyarország már korábban beszámolt róla,  január 3-tól visszatér a Keresztanyu. A harmadik évad első epizódja hétfő este 20 órától fog debütálni.

A Keresztanyu új szezonjában Makkosszálláson egy különc alak bukkan fel, aki a piacon állít bódét Klárika és Elza standja mellett, Pálinkás György pedig visszatér, ám nem éppen úgy, ahogy Róza mama és a hálózat számított rá.

A harc most már a márványbánya birtoklása körül zajlik, amiben váratlanul Mariannak lesz kulcs szerepe. Kriszta kipróbálja magát a médiában, Oleget régi kijevi kollegái keresik meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, Jóska és Timike magánélete pedig tovább bonyolódik. Bonifác és Ildi új családja fölött sötét fel-hők gyülekeznek, Damil és Evelin kapcsolata viszont új alapokra kerül. Huba pedig nem mindennapi örökségről szerez tudomást, míg Jani váratlanul átáll a "másik oldalra".

A polgármesteri választások is több meglepő fordulatot hoznak, amire valószínűleg még maga Róza mama sem gondolt volna, amikor a választásokhoz kötötte a hálózat megöröklését.

Közben a Blikk számolt be róla, hogy egy veterán sztár is feltűnik majd a szériában. Bede-Fazekas Szabolcs nevét senkinek sem kell bemutatni, aki mesélt arról is, hogy milyen szerepe lesz a Keresztanyuban.

„Most egy érzékenyítő trénert alakítok majd, aki a rendőrőrsön próbál segíteni az egyenruhásoknak. Bár csak egy kis epizódszerepről van szó, nagyon élveztem a forgatást”

- mesélte a lapnak a színész, aki tucatnál is több sorozatban szerepelt már.

Bede-Fazekas Szabolcs azt is elárulta, hogy jövőre egy másik RTL Klub sorozatban, a Hotel Margaretben is feltűnik majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás