promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen lett? Így néz ki most a gyűlölt Reszkessetek betörők-film, a 3. rész angyalarcú főszereplője - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fiú nagyon megváltozott.

A Reszkessetek, betörők!-széria első és második része valószínűleg a filmtörténelem két legtöbbett játszott, és leginkább kedvelt karácsonyi filmje. A poénok megunhatatlanak, a film jelenetei pedig még most is olyan frissek és ropogósak, mint amikor forgatták őket. Macaulay Culkin pedig a főszerepben még mindig, több ezredik nézésre is nagyon hitelesen játssza a hirtelen felnőtté váló kisember szerepét.

 Pedig az alkotás immár több mint 30 éves. Magyarországon pedig szinte nemzeti ügy minden évben, hogy a tévében leadják-e a filmeket.

Ám a harmadik részt már nagyon sokan nem szeretik, sokan egy B-kategóriás Reszkessetek, betörők!-ként tekintenek rá, amely szolgai módon szerette volna lemásolni az első két rész hatalmas sikerét. De általában ezt, az 1997-es alkotást is leadják a régi részek mellett a tévében.

De mégis, mi lett a főszereplővel? Alex. D. Linz-zel?

A színész időn töltötte be a 32. életévét, életének legnagyobb dobbantója a az 1997-es film volt, amely sajnos nem aratottzajos sikert, mint azt korábban várták tőle. 2007-ig azért fel-feltűnt kisebb filmsorozatokban és produkciókban. 2007-ben a Choose Connor című filmben szerepelt utoljára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás