promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan műsorok lesznek januárban az RTL Klubon és a TV2-n, hogy ide-oda fogjuk kapcsolgatni a TV-t
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub és a TV2 komoly választás elé állította a TV-nézőket.

Az újév elején mind az RTL Klub, mind a TV2 komoly műsorkínálattal fog indítani. A két csatorna ezzel nagy választás elé állítja a TV-nézőket, hiszen olyan műsorokat fognak adni főműsoridőben, amelyek mindegyike nagy népszerűségnek örvend.

Január 3-án debütál a Keresztanyu 3. évada, amelynek epizódjait minden hétköznap 20 órától, a Fókusz után láthatunk. Ezt követi majd a Nyerő páros 1. évadának ismétlése, ami várhatóan nem fog annyi nézőt vonzani, mint az Exatlon Hungary All Star.

Már január legelső hétvégéjen, január 2-án, vasárnap indul a Cápák között 4. évada, ami az eddigiekhez képest jóval korábban, 18:50-kor, az RTL Híradó után fog kezdődni. Az üzleti showműsor után minden vasárnap este filmekkel zárja a hetet a csatorna. Január 8-án, szombaton visszatér A Tanár is a képernyőre. A közkedvelt sorozat negyedik, egyben utolsó évadának részeit minden szombat este 20 órától láthatjuk majd a Fókusz Plusz után.

Ugyan a TV2 jóval kevesebb saját gyártású műsorral indítja a 2022-es évet, de így is komoly vetélytársa lesz az RTL Klubnak. Január 3-án indul az Exatlon Hungary régóta várt All Star évada, amiben az elmúlt évek legjobb versenyzői fognak megküzdeni egymással. A sport reality minden hétköznap 20 órakor fog kezdődni, és reklámokkal együtt nagyjából 22:20-ig fog tartani.

Ezt követi majd A Piramis 2017-es adásainak ismétlése. A TV2 a hétvégéket egyelőre filmekkel fogja feltölteni, de ez nem fog sokáig tartani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás