promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási titok derült ki a Reszkessetek betörők-ről: egy kicsit más szemmel fogod nézni a sorozat egyik ikonikus jelenetét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a jelenet tele volt félelemmel és reszketéssel.

A Reszkessetek betörők-filmek minden kétséget kizáróan a karácsonyi és ünnepi időszak legautentikusabb alkotásai, Magyarországon szinte elképzelhetetlen a karácsony Kevin nélkül. Korábban volt rá esély, hogy egyik csatorna se adja le a filmeket decemberben, így azóta mindenki egy kicsit jobban figyel azokra a hírekre, hogy éppen melyik csatorna és mikor fogja adni a filmeket.

Ebben az évben a TV2-n láthatjuk majd Kevin kalandjait.

Az 1990-es első részben a Vizes Banda egyik tagja, Marv akit Daniel Stern alakít a filmben egy olyan helyzetben kapta magát, hogy egy gigantikus tarantula mászik át az arcán. Legalábbis ez volt a forgatókönyvben, ám a színész nagyon félt attól, hogy a pók megcsípi, és főleg azért volt számára rémisztő a helyzet, mivel azt hitte, hogy a kiáltozásától nagyobb rá az esély, hogy a pók megcsípje őt.

Ám elmagyarázták neki, hogy a tarantulának nincs füle, így nem hallja őt, nyugodtan ordítson csak, ami csak a csövön kifér. A jelenet épp ettől a félelemtől lett ilyen autentikus rémisztő, minden trükk nélkül.

(via Port.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás