promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a rajongvimádott film, az Apádra ütök csúcsbombázója, a gyönyörű Teri Polo - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem sokat tévedhetünk, ha azt mondjuk, hogy ez a világ egyik legjobban eltalált vígjátéka, amire szinte mindenki emlékszik Magyarországon is.

A 2000-ben bemutatott amerikai vígjáték, Az apádra ütök az év egyik meglepetésfilmje volt, egy olyan komédia, ami hatalmasat durrant. A szenzációs forgatókönyv, a szereplőválogatás mind-mind elképesztően sokat hozzátettek ahhoz, hogy a Robert De Niro és Ben Stiller főszereplésével készül mozi a csúcsokba emlekedhessen úgy,

hogy nem sokkal rá következzenek a folytatásai is.

A gyönyörű Pamela Byrnest a sorozatban Teri Polo játszotta, ő az a színésznő, akiről szinte biztos, hogy Az apádra ütök-trilógia után nem sokat hallottatok, mivel nem sok olyan filmben szerepelt, amelyek Magyarországon is népszerűek lettek.

A színésznő kezdetben balettáncosnak készült, majd modellkedni kezdett. Később főleg kisebb sorozatokban kapott szerepet, az első nagy filmje Az apádra ütök volt 2000-ben. De a 2010-es években is szerepelt több alkotásban is, mint például az Authors Anonymous-ban Kyle Cuoko oldalán, vagy éppen 2016-ban készült Outlaws and Angels-ben Luke Wilson mellett.

A színésznő az Instagram-oldalán viszonylag sokszor posztol magáról friss fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás