promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: nem adták le a tévében Kóbor János búcsúztatójának egyik legmeghatóbb pillanatát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Omega zenekar a hivatalos oldalán viszont nyilvánosságra hozta, hogy miről maradtak le a rajongók.

Csaknem az egész ország gyászolt, amikor december elején elhunyt az Omega énekese, Kóbor János. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerne legalább egy slágert a világhírű zenekartól.

Sokan úgy voltak vele, hogy azzal lehet a legkönnyebben elűzni a fájdalmat, ha Omega dalokat vesznek elő a múltból, de hát Kóbor hiányát ez sem tudja pótolni.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockénekes emléke előtt tisztelgett a közmédia december 17-én, pénteken, amikor Kóbor János búcsúztatóját közvetítették a budapesti Szent István Bazilikából.

A gyászmisét Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök vezette, majd beszédet mondott Kóbor János pályatársa és barátja, Frenreisz Károly, valamint az Omega rajongói klubjának vezetője, Gazdag László.

Az Omega a közösségi oldalán osztotta meg, milyen dal kíséretében emlékeztek meg szerettei a legendás énekesről. Ez sajnos a tévés közvetítésből kimaradt.

„A Boldog angyalok felcsendült a bazilikában is a gyászmise végén, de sajnos a tv közvetítésből lemaradt. Szóljon ez a dal advent negyedik vasárnapján”

- írta Facebook-oldalán az Omega.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás