promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol a zenészvilág: elhunyt az Il Divo énekese
Borítókép:  Il Divo / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt közölt az Il Divo együttes, ugyanis 53 éves korában elhunyt az egyik énekesük, Carlos Marín.

2004-ben a legendás producer, Simon Cowell hozta össze az Il Divo nevű formációt, amiben négy igazán tehetséges, a világ különböző tájairól érkező énekes volt: Urs Bühler (Svájc), Carlos Marín (Spanyolország), David Miller (Egyesült Államok), and Sébastien Izambard (Franciaország). A rajongók nagyon megijedtek, mikor nemrég kiderült, hogy Carlos Marín kórházba került, most pedig elkeserítő hírrel kellett szembesülniük, ugyanis elhunyt a világhírű énekes.

„Nehéz szívvel kell közölnünk, hogy barátunk és társunk, Carlos Marín elhunyt. Hiányozni fog a barátainak, családjának és rajongóinak. Sosem lesz még egy olyan hang vagy szellem, mint Carlos. 17 évig voltunk részesei együtt annak az elképesztő kalandnak, amit az Il Divo jelentett, hiányozni fog a barátunk. Reménykedünk benne és imádkozunk érte, hogy a csodálatos lelke békében fog nyugodni. Szeretettel: David, Sebastien és Urs”

– közölte az Il Divo.

Magyarországon is rengetegen imádták Carlos Marínt, illetve az egész együttest, így sokaknak fájdalmas a híresség elvesztése. Arról még nincs információnk, hogy mi lesz így az Il Divóval, de az biztos, hogy most kell nekik egy kis idő, hogy összeszedjék magukat egy ilyen tragédia után.

Itt lehet megtekinteni az Il Divo búcsúposztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás