promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták A Goldberg család színészét – Hatalmas a botrány a népszerű vígjáték sorozat körül!
Borítókép:  Jeff Garlin és David Koechner A Goldberg család című sorozatban / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már nem sokáig láthatjuk A Goldberg család című sorozatban az alkotás egyik közönségkedvenc színészét.

2013-ban indult Amerikában A Goldberg család című rendkívül mókás, '80-as években játszódó komédia sorozat, amit jelenleg a Comedy Centralon láthatnak a magyar nézők. A nosztalgikus történetek és az idióta humor miatt rengetegen megszerették az utóbbi években ezt a szériát, de most van egy elég rossz hírünk a rajongóknak.

Kirúgták A Goldberg családból az apukát alakító Jeff Garlint, mivel állítólag nagyon sok embert zavart az egyesek által kellemetlennek nevezett viselkedése a forgatáson – bár konkrétumok egyelőre nem derültek ki, de a színész szerint egyáltalán nem volt komoly a dolog, hiszen csak poénkodott, de páran mégis annyira megsértődtek, hogy a stúdió kénytelen volt botrányos körülmények között megválni a komikustól.

Jeff Garlin éppen a sorozat 9. évadát forgatta, mikor belső vizsgálat indult ellene, ezért egyik pillanatról a másikra rakták ki a nagy sikerű alkotásból, amiben amúgy a közönség visszajelzései alapján remek munkát végzett – így egyelőre még nem lehet tudni, hogy a készítők hogyan írják ki a karaktert a szériából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás