promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt kaptak a Halálos iramban-széria rajongói
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy egy kicsit tovább kell várnunk Vin Dieselék utolsó előtti Halálos iramban filmjére.

Még a meglehetősen negatív kritikák ellenére is az év egyik legsikeresebb alkotása lett a Halálos iramban 9., amit már csak két film fog követni, aztán sajnos végleg lezárul sokak kedvenc szériája. Vin Diesel már ezerrel készül a folytatás forgatására, hiszen újra elkezdett gyúrni, és már szépen átalakította az „aputestét” – de most olyan hírt kaptak a rajongók, aminek senki sem fog örülni.

A Halálos iramban következő része az eredeti tervek szerint 2023. április 7-én érkezett volna, de a stúdió most úgy döntött, hogy hat héttel eltolja a bemutatót, így csak jövő május 19-én láthatjuk Vin Dieselék valószínűleg szokás szerint agyatlan, minden valóságot nélkülöző, de annál szórakoztatóbb filmjét.

Az alkotást természetesen a széria veteránja, Justin Lin rendezi, és már rengetegen várják, hogy merre halad tovább a jól ismert karakterek története, illetve hogy mi lesz a nagy fináléban – az pedig külön öröm, hogy a Vin Dieseles viszálya ellenére még Dwayne Johnson is visszatérhet a nagy végjátékra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás