promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Omega –botrány: Kóbor János megbocsájtott volna Gáspár Lacinak?
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csitultak az indulatok, így Gáspár Laci ismét üzent.

Az Omega frontemberének, Kóbor Jánosnak a halála miatt szinte az egész ország gyászolt. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerne legalább egy slágert a gyakorlatilag világhírű zenekartól.

Az X-Faktor is úgy érezte, hogy meg kell emlékeznie a koronavírusban elhunyt Kóbor Jánosról, szóval a mentorok a „Gyöngyhajú lány” zenéjére vonultak be az előző műsorban. Lehet az lett volna a legjobb, ha az éneklést is meghagyják felvételről a frontembernek, mert Gáspár Laci elrontotta a szöveget.

Az élő műsor varázsa, hogy az előadó „zöldhajú lány”-t énekelt a refrénnél, de előzőleg is bakizott a szövegben.

Gáspár Laci aztán szokatlan módon, egy bibliai idézettel kért bocsánatot a rajongóktól.

„Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék is, az Úr az én világosságom!”

- írta az Instagramon az X-Faktor mentora.

Mivel nem csitultak a kedélyek, Gáspár Laci tegnap este a Facebook-oldalára feltöltött egy videót, amiben az Apostol együttes „A legtöbb ember ott hibázza el” című dalát énekli. Gyakorlatilag ezt is betudhatjuk egy afféle vezeklésnek.

A legtöbb rajongó nem haragszik Gáspár Lacira, és az egyik topkommentelő szerint Kóbor János sem akadt volna ki az előadóra.

„More! Maradjál magadnak, meg vagy te őrülve, vadulva? Szeretünk ember! Ha van Kóbornak humora, jót röhögött, még haló poraiban is. Ki nem tévedett már életében? Ez egy ilyen idióta ország! Itt vagy fekete minden, vagy fehér, vagy szeretünk vagy utálunk valakit, de azt nagyon. De ez a hülye virtus, addig tart meg pár percig. Azt hiszed egy hülye szó miatt elfelejtjük azt a sok könnyes vagy vicces pillanatot amit nekünk okoztál? Háááát! Nem. Szeretünk Gáspár Laci!”

- írta a követő a friss videó alá.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás