promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ölik egymást a stúdiók Brad Pitt legújabb filmjéért – Igazi mestermű van a láthatáron?
Borítókép:  Brad Pitt / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egész Hollywoodot megmozgatta Brad Pitt autóversenyzős filmje, amit még el sem készített.

Tény, hogy Brad Pitt minden idők egyik legnagyobb filmsztárja, aki igaz, hogy a pályafutásának első éveiben leginkább a külsőjével ragadta meg a közönség figyelmét, de azóta már többször is bebizonyította, hogy milyen remek színész – nem hiába kapott Oscar-díjat 2020-ban a Volt egyszer egy... Hollywood című Quentin Tarantino filmben nyújtott alakításáért.

Úgy tűnik, hogy Brad Pitt ismét nagy dobásra készül, hiszen a stúdiók szinte háborúznak azért az autóversenyzős filmért, aminek ő lesz a főszereplője.

Az egyelőre cím nélküli alkotást Joseph Kosinski (Feledés, Tron: Örökség) rendezi, a producere pedig nem más lesz, mint a legendás Jerry Bruckheimer, akinek olyan sikereket köszönhetünk, mint például a Tolvajtempó, Bad Boys vagy A Karib-tenger kalózai.

A filmhez állítólag a hétszeres világbajnok Forma–1-es versenyző, Lewis Hamilton segítségét kérték, bár az egyelőre nem derült ki, hogy konkrétan milyen szinten folyik bele a sikervárományos projekt munkálataiba – szóval minden jel arra utal, hogy felkészülhetünk a következő évek egyik legjobb alkotására, ami lehet, hogy még újabb Oscar-díjakat is fog hozni Brad Pittnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás