promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az X-Faktor műsorvezetőjének legújabb dala – Ezért vajon kapna széket Miller Dávid?
Borítókép:  Miller Dávid / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miller Dávid szombat este az X-Faktorban már adott egy kis ízelítőt a „Csend” című dalából, amit most teljes egészében is meg lehet hallgatni.

Az RTL Klubon futó X-Faktor legutóbbi adása igazán emlékezetesre sikerült, ugyanis Gáspár Laci óriásit bakizott, mikor az Omega múlt héten elhunyt legendás énekesére, Kóbor Jánosra emlékeztek a műsorban: a mentor kicsit belekavarodott a „Gyöngyhajú lány” szövegébe, és „Zöldhajú lány”-t énekelt – ezzel pedig rendesen felháborította a nézőket.

Az X-Faktor élő show-ja nem csupán emiatt volt maradandó, hiszen a műsorvezető, Miller Dávid a legújabb saját zenéjét is bemutatta a bevonulásakor – az előadás pedig annyira jó volt, hogy a visszajelzések alapján sokan egyből széket adtak volna neki (vagyis tovább juttatták volna őt a következő fordulóba), ha ő is a versenyzők közt lenne.

A kommentelők szerint Miller Dávid kifejezetten jó teljesítményt nyújt az X-Faktorban, most pedig a „Csend” című dalnak köszönhetően végérvényesen kiderült, hogy ő nemcsak műsorvezetőként tehetséges, hanem énekesként is.

Itt lehet megnézni Miller Dávid „Csend” című dalának a klipjét, amit máris több ezren láttak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás