promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci hatalmasat bakizott az X-Faktorban – Teljesen kiakadtak az Omega rajongói!
Borítókép:  Gáspár Laci / rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tegnap este az X-Faktorban Gáspár Laci elénekelt pár sort a „Gyöngyhajú lány”-ból a héten elhunyt Kóbor János tiszteletére, de hatalmasat bakizott.

A héten elveszítettük a magyar zenei élet egyik meghatározó alakját, Kóbor Jánost. Az Omega énekeséről az RTL Klubon futó X-Faktor is megemlékezett, ugyanis a „Gyöngyhajú lány” című csodálatos slágerre vonultak be a mentorok, ráadásul Gáspár Laci még énekelt is egy kicsit a dalból – de lehet, hogy nem kellett volna, hiszen olyan bakikat vétett, amik rendesen kiakasztották az együttes rajongóit.

Mindenki meghatódott a „Gyöngyhajú lány” első dallamai hallatán, majd sokan felháborodtak, mikor Gáspár Laci élő adásban véletlenül „zöldhajú lány”-t énekelt a refrénnél – valószínűleg az „Így lett a föld, az ég, zöld meg kék, mint rég” sor zavarta össze, amit előtte elfelejtett, és helyette egy egészen érthetetlen mondat hagyta el a száját.

Gáspár Laci az előadás után elárulta, hogy nagyon zavarban volt és izgult, emiatt hibázhatott, de a műsorvezető, Miller Dávid megnyugtatta, hogy nincs ezzel semmi baj, hiszen remekül énekelt.

Az X-Faktor legutóbbi élő show-jából amúgy Mehringer Marci esett ki, ez pedig eléggé felhúzta a mentorát, ByeAlexet, aki egyáltalán nem értett egyet az eredménnyel, és később ezt írta ki:

„nem szoktam ilyet, de amúgy minden univerzumban nem értek egyet a mentorok döntésével ma este.”

Az RTL Klub még nem rakta ki Gáspár Laci előadását, de a TikTokon már elkezdett terjedni:

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj #gasparlaci #ződhajulany #omega #xfaktor #gyöngyhajulány #gyongyhajulany

eredeti hang - mark.hoover

Egy kedves olvasónk jobb minőségben is elküldte nekünk Gáspár Laci bakiját:

Itt pedig megmutatjuk, hogy Gáspár Lacinál valóban csupán pillanatnyi zavarról volt szó, hiszen évekkel ezelőtt így adta elő az Omega gigaslágerét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás