promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
RTL Klub: rendkívüli változás lesz az X-faktorban
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub komoly változásokat jelentett be az X-faktor szavazásával kapcsolatban.

Ma este lesz az X-faktor jubileumi 10. évadának az elődöntője, amiben a még versenyben maradt énekesek két produkciót fognak előadni. Az első egy duett lesz: Alee Manuellel, Ferenczi Kamilla Tóth Verával, Mehringer Marci Lábas Vikivel, míg Paulina Geszti Péterrel fog színpadra állni.

Az elődöntőben megint változások lesznek majd a szavazást illetően - tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól.

Az elődöntőben az adott versenyző egymás után előadott mindkét produkciója alatt lehet szavazni. A mentorok mindkét dal után értékelnek, de csak a másodikat követően, a nézői szavazás lezárása után döntenek arról, hogy az adott tehetség érdemel-e széket.

Ha legalább három mentor úgy dönt, hogy továbbjuttatná, akkor leülhet az egyik székre, ha egyik sem, vagy csak egy mentor, akkor a veszélyzónába kerül. Viszont, ha két mentor mellette, kettő pedig ellene szavaz, akkor jön a közönség, mint az 5. mentor, és itt fogják majd beleszámolni a produkciók alatt leadott nézői szavazatokat is.

Ezúttal is két továbbjutást jelentő szék lesz, de ha egy harmadik versenyző is helyet kap, akkor az elmúlt hetekhez hasonlóan a nézők döntik el, hogy ki maradjon ülve. A produkciók végén az a két énekes, aki a székeken ül, egyenes úton bejut a fináléba, míg a két veszélyzónás versenyzőről a nézők fognak dönteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás