promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alaposan meglepte a TV2 a nézőit, és fel se tűnt nekik ?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Először azt hittük, ekkora bakit még egy műsornál se láthattunk, aztán kiderült, hogy miért. 

Cikkünk 16:58 perckor frissült.

Talán a szombati munkanap zavarta meg a TV2 szerkesztőit, akik véletlenül elspoilerezték A Nagy Ő következő adását.  Legalábbis ez volt meggyőződésünk, és sok olvasónknak is. 

De hogy mégis mi történt? Miért hihettük azt mi is, illetve sok ezer néző, hogy tévedés történt? Nos a válasz egyszerű: sokan megszokásból, és ahogy bizony a tv műsor is mutatja, 22:25-kor szépen felálltak a tv képernyők elől, hiszen a Farm ahol élünk részére nem biztos, hogy kiváncsiak voltak. Igen ám, de a TV2 változtatott, és a tegnapi adás 22:45-ig tartott. 

Akik szintén lemaradtak, és kiváncsiak arra, hogy Tóth Dávid kit dobott még ki a villából Szandi mellett, Evelint vagy Verát, az kukkantson bele a pár perces részletekbe, és mindennel rögtön tisztában lesz. KATT IDE!

Fotó: TV2/A Nagy Ő - Bachelor

Akik hasonlóan jártak mint mi, csak annyit árulunk el, hogy hosszú hajú lány búcsúzik, akinek jól indult a kapcsolata a kajakossal, de egy ponton megragadt. A csökkentett létszámú hölgytársasághoz a dráma után aztán egy újabb meglepetésvendég érkezik.

Nem lesz ismeretlen a nézők számára, hiszen szerepelt már a TV2 egy másik műsorában. Bár hölgyről van szó, nem költözik be a villába, csak mutat pár trükköt a még versenyben lévőknek arról, hogyan tudnák tuti biztosan elcsavarni a kajakos fejét.

Fotó: Profimedia

A párkereső reality legutóbb, a 48. héten hozott egy kis nézettséget a TV2-nek, de csatornán belül még a Tények és a Farm VIP is megelőzte. Nem beszélve persze az RTL Klub X-Faktoráról, amely legutóbb is behúzta az első helyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás