promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő: Rebeka elképesztőt mentett – ez a lány talán még a hazugságvizsgálót is át tudja verni
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyot fordult a kocka a párkeresőben, nem az esett ki a nyeregből, akire a legtöbben számítottak.

Mesteri összeesküvést szőttek a villában lakó lányok az egyik nagy esélyes Rebeka ellen A Nagy Ő harmadik adására. Sokan emiatt egy fillért sem tettek volna arra, hogy a szőke szépség bekerül a legjobb 8 közé, de a 24 éves tanuló nagyobbat mentett, mint Gulácsi az angolok ellen.

Rebeka pezsgőzés és nagy szipogások közepette igyekezett tisztázni Tóth Dáviddal a helyzetét, de a kajakost akkor még nem tudta teljesen meggyőzni:

„Nagyon megütött a dolog, most nem tudom, mit gondoljak”

– utalt Dávid arra, hogy 7 érte versengő lány szerint Rebeka kizárólag a hírnév miatt érkezett a villába.

„Nem fogok csak a szavazásra alapozni, de mindenképpen számításba kell vennem. Kedves, csinos, jó fej lány vagy, estig gondolkodni fogok”

– ígérte meg neki a férfi, akinek a második Rózsaceremónia előtt tehát komoly döntéseket kellett meghoznia. Rebeka így mosolyogva tért vissza a villába, ahol viszont Annabellától kapott egy akkora pofont, hogy Óbaroktól Tatabányáig elhallatszott.

„Nem tudom, ezek után megbízhatok-e benned. Eddig talán vak voltam, viszont most már nehéz bármit elhinnem neked”

– mondta Annabella, aki a legjobb barátnőjévé vált Rebekának, de közben a szálakat mesterien szövögető Evelin „felvilágosította” a szőke lány vélt őszintétlenségéről. Ez volt az a pont, amikor Rebeka tényleg elhihette, hogy nem lesz több estéje a villában.

Evelin joggal lehetett magabiztos, hiszen Dáviddal szintet léptek, és a férfi soron kívül, még nap közben átnyújtott neki egy védettséget jelentő vörös rózsát. Természetesen forró csókok közepette, hiszen egy jó sportoló nem hagyja ki a ziccereket.

 „Sajnálom, ha Annabellának ez nem tetszik, de azért vagyok itt, hogy több lánnyal is megismerkedjek”

– magyarázta Dávid a bizonyítványát Stohl András műsorvezetőnek. Este pedig elérkezett a második Rózsaceremónia ideje, ami azért tartható igazságtalannak, mert a lányok eltérő kapcsolati fázisban vannak a meghódítandó férfival. Néhányan még hosszabb őszinte beszélgetésbe sem bonyolódhattak vele.

A kajakos ezúttal 4 hölgytől vett búcsút, és igazából nem volt semmi meglepő a választásában. Ászok nem estek ki a pakliból, azt viszont nagy meglepetésnek számított, hogy Evelin után a második rózsát Fanni kapta, akit Dávid a legegyenesebbnek tart a csapatban.

„Csúnya dolgot tettek a lányok, nem tudom, mi lesz ebből”

– pityergett még mindig Rebeka, akin végül megesett Dávid szíve, és az utolsó szál virágot neki adta. Alighanem jól tette, hogy nem az intrikákra, hanem a megérzéseire hagyatkozott, és ez a későbbi hazugságvizsgálaton ki is derült.

„Előbb-utóbb elfogytok, lányok, én pedig készülök valamire”

– fenyegette meg Stohl a csapatot, és nemsokára megláthattuk, mire is gondolt. Magánnyomozót fogadtak, aki a hazugságvizsgáló gépével először Dávidot fogta vallatóra. A kajakosról kiderült, hogy

  • nem bízik minden nőben,
  • előfordult már, hogy megcsalta a párját,
  • itt viszont mindig az igazat mondta a lányoknak,
  • és már most ágyba bújna néhányukkal.

Erre a kínos vallomásra Dóri úgy reagált, hogy alighanem vele, illetve Annabellával és Evelinnel hancúrozna egy kicsit a férfi. Persze, külön-külön, ez nem a Playboy-villa. Dávid próbatétele után pedig a lányok következtek, és itt is szolgált több tanulsággal a vizsgálat:

  • kiderült, hogy Fanni nem szerelmes a férfiba,
  • Dóri nem hiszi, hogy jó társa lenne,
  • Vera aligha költözne miatta haza Svájcba,
  • Annabella nem mindig az őszinte arcát mutatta neki,
  • Evelin viszont szentül hiszi, hogy ő illik a legjobban Dávidhoz.

A legnagyobb meglepetést viszont kétségkívül Rebeka okozta, akiről kiderült, hogy tényleg nem játssza meg magát. Nem érdekli, hogy a kajakos ismert ember, és csupán egy dologban hazudott a gépnek: abban, hogy jól érzi magát a lányok között. A negyedik részben az őszintesége miatt ő lehet az első kétszemélyes randi szereplője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás