promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sandra Bullock visszatért a vörös szőnyegre – Méghozzá nem is akárhogyan!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sandra Bullock mindig is az egyik legragyogóbb csillag volt a vörös szőnyegen, de a járvány kitörése óta nem sétált végig rajta. Most szemet kápráztató látvánnyal tért vissza! 

Mi annyira elbűvölő Sandra Bullock megjelenésében? Amellett, hogy a haja, a sminkje és a ruhája is mindig káprázatos, ne felejtsük el megemlíteni, hogy a színésznő már közel jár a hatvanhoz, de inkább hasonlít egy harmincas éveiben járó nőre. Vajon hogyan csinálja?

Már jó ideje nem láthattuk őt a vörös szőnyegen, de szerencsére újabb filmjének köszönhetően újra felbukkant! 

A The Unforgivable című film a Netflix tárházában lesz megtekinthető. Az alkotás egy olyan nőről szól, akit egy véres gyilkosság elkövetése miatt elítélnek, majd hosszú évek után kiengednek a hűvösről, de a tettének sara lemoshatatlannak tűnik a világ előtt.

A film Los Angeles-i bemutatója csalogatta újra nyilvánosság elé hosszú idő után először Sandra Bullockot. A premieren egy arany flitteres Stella McCartney overálban érkezett a vörös szőnyegre fekete blézerrel és arany borítéktáskával. A hosszú, sötétbarna haját laza hullámokba csavarták és igéző, füstös szemsminket kapott. Mutatjuk ragyogó tekintetét! 

Kép forrása: Profimedia

Nem ez az első alkalom azonban, hogy Sandra Bullock a Netflix gyártásában készülő filmben szerepel: 2018-ban, a Bird Box nevezetű horror-thrillerben már feltűnt más, olyan színész legendákkal együtt, mint például John Malkovich.

Forrás: GLAMOUR

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás