promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos hírt közölt az RTL Klub, több százezer magyar ember fog örülni ennek
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Házasodna a gazda 2022-ben az 5. évaddal folytatódik, a jelentkezés pedig már elindult - közölte az RTL Klub.

A Házasodna a gazda 4. évadában három gazda döntött úgy, hogy megpróbálja a választottjával, abból már csak egyetlen pár maradt együtt. Továbbá a 2020-as álompár, Roland gazda és Niki is együtt élnek, ez pedig azt bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, és egy korántsem hagyományos társkereső műsorban is sikerülhet megtalálni az igaz szerelmet.

Az RTL Klub most ismét lehetővé teszi, hogy a szerelemre vágyó gazdák és gazdasszonyok megtalálják a szeremet, ugyanis 2022-ben újra lesz Házasodna a gazda, amihez már el is indult a jelentkezés. A csatorna várja azoknak a jelentkezését, akik földművelésből, borászatból, állattartásból, erdő-, hal- vagy biogazdálkodásból élnek, önálló egzisztenciával rendelkeznek, keményen dolgoznak, és szeretnének párt találni maguknak. A felhívás már látható az RTL Klub reklámblokkjaiban.

A műsor a gazdák világába kalauzolja a nézőket, ahol a ház, a kert, az állatok, és a föld van a középpontban. Ennek köszönhetően a Házasodna a gazda nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt is bemutatja, hogy milyen különleges miliője és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ennek pedig fontos részei az  állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amikhez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorba december 6-tól várják a gazdák jelentkezését, a https://rtl.hu/rtlklub/gazda/jelentkezes oldalon. A műsor vezetője ezúttal is Nádai Anikó lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás