promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szado-mazo szex helyett jöhet a világ megmentése? – Marvel hős akar lenni A szürke ötven árnyalata szépfiúja
Borítókép:  Jamie Dornan / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jamie Dornant leginkább A szürke ötven árnyalata-filmekből ismerhetjük, de úgy tűnik, hogy hamarosan Marvel szuperhős lehet belőle.

Hollywoodban szinte mindenki szeretne csatlakozni a Marvel képregényfilmes világához, hiszen állítólag remekül fizet a stúdió, ráadásul ilyenkor több alkotásra is alá szoktak írni a színészek, ami azt jelenti, hogy hosszú éveken keresztül biztos anyagi hátterük lesz. Nos, most A szürke ötven árnyalata-széria sztárja, Jamie Dornan is pontosan erre vágyik, ugyanis három kisgyermeke van, akiknek biztonságot akar adni.

Jamie Dornan elárulta, hogy már folytatott tárgyalásokat a Marvel fejével, Kevin Feige-val annak érdekében, hogy ő is szuperhős legyen a stúdió filmjeiben, de egyelőre még nem mondott többet – pedig elég érdekes a gondolat, hogy a színész pár éve még szado-mazo szexelt a vásznon, most meg a világot mentené meg színes kosztümben.

Jamie Dornan amúgy egy szuper színész, aki sorozatgyilkostól kezdve szinte mindent alakított már, ráadásul remekül, szóval biztos, hogy jól járna vele a Marvel – arról nem is beszélve, hogy A szürke ötven árnyalata-szériának köszönhetően igazi szexszimbólum lett belőle, így azokat is be tudná vonzani a mozikba, akik csupán a sármos kinézete miatt rajonganak érte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás