promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás lesz a TV2-n
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 azonnali műsorváltozásról döntött, mostantól hétköznap este lesz a Sztárban sztár leszek.

November 21-én, vasárnap este ért véget a Sztárban sztár leszek! 2. évada, amit végül Majka versenyzője, Csiszár István nyert meg. Azt már korábban bejelentették, hogy 2022-ben jön a népszerű szuperprodukció 3. évada, de arra senki sem számított, hogy már hétfő este visszatér a képernyőre.

Most éppen erről döntöttek a TV2-nél, mert azt gondolják, hogy ha rögtön elkezdik ismételni a Sztárban sztár leszek! 2. évadát, azzal nagyobb nézettséget fognak elérni. Persze erre minden esélyük megvan, hiszen az RTL Klubnak is bejött ez a taktikája A mi kis falunk maratonokkal, de ők sem az aktuális évad befejezése utáni nap kezdték el az ismétléseket.

A TV2-nél rájöttek arra, hogy ha hétköznap esténként a Farm VIP és a Farm, ahol éltünk után továbbra is a csatornán akarják tartani a nézőt, akkor le kell venniük Kasza Tibi egyik korábbi game showjának, a Kapd el, ha tudsz! ismétlését; így került vissza a képernyőre a Sztárban sztár leszek. Viszont a TV2 nem fogja újra leadni az évad mind a 15 részét, csupán az első 10-et, ugyanis december 5-én jön a Bachelor - A nagy Ő, ami a vasárnapi nyitóepizód után minden hétköznap, a Farm VIP után kerül majd adásba.

Hogy aztán a TV-nézők szívesebben fogják-e választani az ismétlést, mint A Konyhafőnök VIP-t, azt nem tudni, és arra sincs garancia, hogy az RTL Klub gasztroműsora alulmarad a Farm VIP új évada miatt, aminek már az első adásában egy szexuális együttlétet fogunk látni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás